2023 Birim Fiyatları Yayınlandı! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Birim Fiyatlarına Nasıl Erişilir?

2023 Birim Fiyatları, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Analiz ve Tarifleri ile birlikte 18.01.2023 tarihinde yayınlandı.

Birim fiyatlar AMP Yazılım’ın Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu için özel olarak hazırladığı Birim Fiyat Otomasyonu sistemi ile hazırlanarak sektörün kullanımına sunuldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da resmi ve orijinal birim fiyatların lisansı AMP Yazılım’a verildi. 

Yayınlanan Birim Fiyatlara ve yeni pozlara AMP Kurumsal Hakediş programı  üzerinden erişebilirsiniz. Aynı şekilde, AMP Yazılım’ın web tabanlı çözümü olan, birimfiyat.net internet sitesi üzerinden de birim fiyatları ve yeni yayınlanan pozları  kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yüksek Fen Kurulu  tarafından yayınlanan; 2023 Yılında Yeni Eklenen, Çıkarılan,  ve Bilgileri Değiştirilen Pozlar Listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer İdarelerin 2023 Birim Fiyatları Ne Zaman Çıkacak?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı rayiç birim fiyatları genellikle diğer idarelerin birim fiyat ve analizlerine temel oluşturur. Bu analiz ve birim fiyatların bir kısmı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı birim fiyat ve rayiçleri baz alınarak hesaplanır. Bu nedenle, önümüzdeki dönemde ilgili diğer idareler birim fiyatlarını yayınlamaya başlayacaktır.

Diğer idareler de birim fiyatlarını yayınlar yayınlamaz AMP Yazılım tarafından yayınlanacak ve duyurusu yapılacaktır. Diğer idareler tarafından yayınlanan birim fiyatlar aynı şekilde AMP Kurumsal Hakediş programlarına ve birimfiyat.net internet sitesine hemen yüklenecektir.

Birim Fiyatları yayınlanan idareleri buradan takip edebilirsiniz

Birim Fiyatlar ve daha fazlası için bize ulaşabilirsiniz;

Çağrı Merkezimiz : 0850 255 60 60

Whatsapp Bilgi hattımız : 0532 162 17 00 

Hemen Paylaş

Bir yanıt yazın