2021 Birim Fiyatları Yayınlandı! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Birim Fiyatlarına Nasıl Erişilir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2021 Birim Fiyatları Yayınlandı ve AMP'de Kullanıma Hazır

2021 Birim Fiyatları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Analiz ve Tarifleri ile birlikte 29.01.2021 tarihinde yayınlandı.

Birim fiyatlar AMP Yazılım’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu için özel olarak hazırladığı Birim Fiyat Otomasyonu sistemi ile hazırlandı ve her yıl olduğu gibi bu yıl da resmi ve orjinal birim fiyatların lisansı AMP Yazılım’a verildi. 

Yayınlanan Birim Fiyatlara ve yeni pozlara AMP Kurumsal Hakediş programı üzerinden hemen erişebilirsiniz. Aynı şekilde, AMP Yazılım’ın web tabanlı çözümü olan, birimfiyat.net internet sitesi üzerinden de birim fiyatları ve yeni yayınlanan pozları hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yüksek Fen Kurulu  tarafından yayınlanan;
2021 Yılında Yeni Eklenen,
2021 Yılında Çıkarılan,
2021 Yılında Tanımı Değiştirilen Pozlar Listesi
ne  buradan ulaşabilirsiniz

Diğer İdarelerin 2021 Birim Fiyatları Ne Zaman Çıkacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı rayiç birim fiyatları genellikle diğer idarelerin birim fiyat ve analizlerine temel oluşturur. Bu analiz ve birim fiyatların bir kısmı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı birim fiyat ve rayiçleri baz alınarak hesaplanır. Bu nedenle, önümüzdeki dönemde ilgili diğer idareler birim fiyatlarını yayınlamaya başlayacaktır.

Diğer idareler de birim fiyatlarını yayınlar yayınlamaz AMP Yazılım tarafından yayınlanacak ve duyurusu yapılacaktır. Bu yayınlanan birim fiyatlar aynı şekilde AMP Kurumsal Hakediş programlarına ve birimfiyat.net internet sitesine hemen yüklenecektir.

Birim Fiyatlar ve daha fazlası için bize ulaşabilirsiniz;

Çağrı Merkezimiz : 0850 255 60 60

Whatsapp Bilgi hattımız : 0532 162 17 00 

Hemen Paylaş

Bir yanıt yazın